Programozás másképp

 2022.04.01. 06:36

Mindenkinek van joga programozni és ezzel igyekszem nem visszaélni. Homályos emlékeimben és lázálmaimban még előjön amikor szembesítettek a c#-val. Még mindig ráz tőle a hideg... Aztán egyik nap a semmiből kitaláltuk ezt a programozás dolgot. No, én nem beszélni programnyelv, a fejemre húztam a zsírosbödönt, korommal megkentem a bajszomat és kiadtam magam olasznak. Csáó amícsi, á babarabubi, e scuzi e tutti pisai ferdetorony, Maldini, del Piero! De, átláttak rajtam... Ha máshol nem is, itthon programoznom kell. Például a mosógépet. Férfi vagyok, ilyeneket nem tudok, sokáig azzal sem voltam tisztában, hova kell a mosószert önteni, ami nem egyenlő az öblítővel. Úgyhogy idáig a mosógép oldalára borogattam. Na most viszont megkérdeztem feleségemet, elmagyarázta mit és hogyan. Hamar belátta kivel van dolga, ezért lassan magyarázott. Valami cotton vagy wool programra kell tekerni azt a tekerőt és úgy elindítani. Innen is látszik, hogy nem jegyeztem meg így, viszont elvetélt zenész vagyok úgyhogy hang alapján ez a "tí-tí" program lett. Tudtam, hogy egyszer az életben még hasznát fogom venni annak, hogy gitároztam. Aztán ott van még a szárítógép. Nem fogja senki kitalálni, de itt is a "tí-tí" program kell. A nevét nem fogom tudni, akkor sem ha bugyit húznak a fejemre. Mivel ez csak 2 eszköz, úgy véltem nem árthat bővíteni a repertoárt. Ekkor jött a mosogatógép, mert mosogassan ám a Pocahontas a vízesésben, aztán verje agyon őt a vízkő. Így lett vége igen, az a rohadék Disney elhallgatta előlünk! Amit a mosogatógépen el kell indítani az szintén a kettes program. Egyszerűen nem tudok hibázni. Már kezdtem örülni, hogy elég egy számot megjegyezni és én leszek a ház ura, amikor jött a sütő. Próbáltam itt is a kettes programot, de nem volt. 180 fok, 90 fok meg ilyesmik. Megzavarodtam... Könnyítésképp bevezettük a dupladerékszöget, a derékszöget és a szenesítő fokozatot. Aztán rájöttem, hogy számmal is oda van írva, ha meg előtte elmondják, még általában meg is értem... Hülye vagyok. Nem sütök. Mint egy Trónok harca ház jelmondata... Nem sütök!

Címkék: vélemény ajánló beteg beszámoló hülyeség poén feladvány perverz kérdés felvilágosítás pihent idióták töprengés fájdalmas agyhugykő bazsi mesél Programozás Sütő Mosógép Szárítógép Mosogatógép

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása