Mint már gondolom feltünt, hogy valami beteges perverzóval vonzódunk az agyament és hülye kérdésekhez. Egy minimális mennyiségben ez igazán szórakoztató, és jókat röhögünk rajta, de egy kicsivel nagyobb mennyiségben már érezhető, hogy termelődik az agyhugykő a kobakban és ez rettentő fájdalommal jár.
Amennyiben az emberekben bármilyen kérdés merül fel hamarabb indítják el a szájukat, mintsem sebességbe tennék az agyukat és egy pillanatra is elgondolkoznának azon, hogy ez a kérdés bárminemű értelemmel bír e, illetve normális dolog e ilyet kérdezni.
Már korábban adtunk tippeket, hogyan lehet ezekre a kérdésekre reagálni, de most a másik oldalhoz szól a poszt, akik ontják magukból a kérdéseket. Ha úgy érzed ellenálhatatlan vágy kelt benned és ennek elfolytása súlyos mentális és fizikális fájdalommal jár, akkor a következő módon tedd meg:
Dugj egy villát jó erősen a konektorba (a nehezebb esetek kedvéért az a disznóorra emlékeztető valami a falban) majd a kiálló végét jó erősen szorítsd össze a fogaiddal...
Ha így sikerül feltenni a kérdésedet ezer örömmel válaszolok és minden erőmmel azon leszek, hogy megoldjam a problémádat...
Ennek a trükknek az a célja, hogy bebizonyítsd, hogy tényleg létszükséglet az a kérdés.
Megértésedet köszönöm ...

Címkék: vélemény tipp felvilágosítás fájdalmas

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása