"A 70 éves Eddie Adcock bendzsózenész végigjátszotta agyműtétjét, melynek során az orvosok egy elektródával próbálták belőni, agyának mely területén lehet a probléma, ami egyre erősödő kézremegését okozza."

Na igen. Nem hogy örült volna a kézremegésnek... Rejszolásnál kifejezetten jól jön. Abba már bele sem merek gondolni hogy mit kellett volna csinálnia ha mondjuk hentes, hímringyó? Akkor rúddal csinálják a mandulaműtétet. Na ezért van még meg nekem mindkét mandulám... Nem akarok kockáztatni egy esetleges oralizálást. (nem vagyok hímringyó csak csodaszép és szerény és okos és tehetséges, aki ismer tudja)
De visszatérve az öregre, legalább szórakoztatta a dokikat. Még szerencse hogy nem tangóharmónikázik vagy operaénekel mert akkor tuti áramot vezettek volna a fejébe vagy kivágják az agyát. Hm... viszont a kivágott agy meg jó lett volna pár dolgora. Nem... donornak semmi képpen, de pl párizsiba, virslibe esetleg focizni vele. Na megy a passz!

Címkék: bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása