Isten megteremté 6 nap alatt ami éppen eszébe jutott, ami divatos volt az istenek között a 7.-en megpihent, a 8. napon pedig megteremté az idiótákat. Szép nagy számban és nekik adta otthonként a Föld minden egyes apró zugát. És az idióták szaporodni kezdtek. Ezek után elkezdtek trükkös módokon meghalni, és szexuális életükrők hülyeségeket kérdezni. Ez volt az agyhugykő kora. A többi ember megsajnálta vala őket és megpróbáltak fényt gyújtani a sötétségben! Megtanították őket az internet használatára. Ekkor keletkeztek az első honlapjaik: arany laci honlapja, háttérinformáció, arvisura... Az emberek zokogtak...
Tömeges agyhugykő járvány alakult ki a bolygón mindenfelé. Az idióták zombikként csellengenek az utcán, és mindenkit idiótává próbálnak tenni. Csak pár túlélő maradt akik elzárkóztak a külvilágtól és blogot írnak róluk...
Röviden szólva a poszt témája a háttérinformációs hírportál, ami még Arany Lacitól is vadabb. Mondjuk ő ettől az oldaltól biztos elhatárolódna. A lap tulajdonosa büszkén hírdeti hogy mennyire is betiltott ő. Én annyira betiltanám egy gumifalú szobába amenynire csak lehet. Amiket ír felülmúlja még Deniken-t, Arany-t és sok más hülyét együttvéve is.
Köszönjük meg szépen a kormányoknak hogy leépíti az elmeotthonokat, tényleg nincs ám rájuk nagy szükség... Hagyjuk csak had szaporodjanak az ilyen balfékek. Mit nekünk néhány idióta akik esetleg saját hülyeségükben képesek magukat lehugyozni és utána tüdőgyulladásban meghalni. Szarjunk át egymás seggébe mer az olyan kurvajó ötlet!

I. Szent Balázs Próféta szólt hozzátok
Idézetek: I. Szent Balázs Próféta, Az idióták könyve  23/2ű

 

http://hirhatter.t35.com

Címkék: beteg pihent idióták

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bluesrocker · http://www.rockerek.hu/Izsi 2008.10.18. 08:42:04

Ezeken a videókon tényleg mindenkinek olyan feje van, mint a telejósdás, mónikasós, józsibarátos fazonoknak.

suluj · http://agyhugyko.blog.hu/ 2008.10.18. 09:58:58

én az egyiket néztem meg félig de akkor ledobta az agyam az ékszíjat és leállt a működés...
és kaput....
süti beállítások módosítása