Győzőt elviszik a szigetről...

 2008.10.21. 07:55

"Győzike kapta a legkevesebb szavazatot, így ő esett ki a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorból. A showman először azt szerette volna, ha nem őt küldik haza, azonban amikor az ő nevét mondta ki Sebestyén Balázs, akkor egy „szeretlek Bea!” felkiáltás után lelkesen rohant pakolni. A kiszavazás utáni közös pezsgőzés során Gáspár Győző elmondta a két műsorvezetőnek, hogy nagy élmény volt számára a műsor, melyből immár felnőttként tér haza. Bár hozzátette, a kígyóktól továbbra is félni fog."

Ez a hír szépített változata. Ezzel szemben én közlöm a valóságot: a kígyók, békák és egyéb állatfajok sokkot kaptak Győzitől és belázadtak. Felhívták a grínpíszt és azok meg jól nem küldtek sms-t Győzikére.
Az esemény pedig így nézett ki:
- Há fújj kíeíeígyóú!
- Ssszzzzzz...
- Há dikmán rámsziszeg de ronda!
- Szzzzzzzzzz...
- Jáááj Béjá, én ezst mégfogom!
- SSSzzzzzz!!!!!
- Há dikmán megfogtam! Segítség kígyó!
- Megfogott... Segíííííííííííííííííííítség Győzike!!!!!!!

A kígyó itt sokkot kapott és újra kellett éleszteni. Azóta egy pasadenai kórházban kezelik, de csak körbe körbe tud tekeregni. 3 specialista dolgozik rajta azóta és lassan ők is csak körbe-körbe tudnak menni, annyira átérzik a problémát.
Na most egy-két komment amit Suluj halászott elő egy másik oldalról:
"2008.10.21 07:34:42 Avraham NetJézus

Hazazavarták a kaftános, kilincsorrú zsidók ezt a büdös cigányt. Ebben csak az szörnyű, hogy ezt a sötét majmot (és társait) a dzsungel mélyén kellett volna elveszejteni most meg jönnek vissza."

A rasszismus nem jó dolog, értem?

"győzike show is csak azért tud menni, mert nincs még egy ilyen barom a földön, aki megengedné,hogy ilyen felvételeket közöljenek le a családjáról... Szerinetem a "nem a tavalyi napon barnult" rokonai, és ismerősei jobban utálják,és lenézik, és megvetik,mint mi vaníliák!!!"
 

Hát kedves barátom te valszeg csak egy kis sárga lehetsz ha minket vanlíliának hívsz.

Címkék: bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suluj_akilustabelépni · http://agyhugyko.blog.hu 2008.10.21. 08:09:08

Vanilia 4 ever :-)))
mit ár immár az élet Győző hazatérhet, valahol titkon azért bíztam benne hogy kinn felejtik őket
süti beállítások módosítása