Postai kalandok

 2008.10.21. 12:27

Kedves főnököm elküldött a postára mivelhogy neki nincs ideje ilyesmikre. Én persze lelkendezve mentem mert friss levegő, új emberek látványa stb...
Belépek... teltház. Na mondom szuper itt várom ki a munkaidő végét. Kértem a géptől egy sorszámot, 453... épp akkor tartottak a 418.-nál. Elkezdtem imádkozni és kerítettem egy kényelmesnek tűnő fekvőhelyet. Rögtön találtam is egy öregember mellett. Megkérdeztem hogy régóta vár-e, mondja hogy tulajdonképpen nem mert itt született.
Megírtam gyorsan Marcelkámnak hogy szeretem, és a postára küldje majd a gyászkoszorút mert innen nincs kiút, a gyerekeket pedig taníttassa meg gitározni.
Az idő lassan telt... Nézelődtem. Sok érdekes dolgot lát ilyenkor az ember, pl két öregembert akik cserélgették egmyás közt a gyógyszereiket, vagy gombfociztak annyira nem figyeltem. Aztán ott volt a tipikus gyereknevelő anyuka aki gyereket csak a pótlékért tart, meg mert nem fogyaszt annyit mint egy disznó. "Hányszor mondjam még el hogy ne mutogass a nénire mert eltöröm a kezedet?!"
Aztán volt a háborgó kisebbségi, "Há méé nem dógoznak má gyorsábbán, há mégy a buszom házá" hm... mert te aztán tuti dolgozol ha délelőtt a postán vagy bakker... 
Volt egy kopasz hapsi akinek izzadt a feje XD Majd beszartam rajta. 
Közben ettem egy kis szőlőcukrot hogy agyműködésem ne álljon le, és ittam rá kólát. A következőt tapasztaltam: a szőlőcukorra ha kólát iszol, habzani fog a szádban
Aztán az anyuka megint elkezdett ordítani majd elkapta a gyereket és megütötte. Gondoltam rá hogy franciakulccsal rákoppintok a fejére... de egy idős néni megtette helyettem majd az anyuka őt is kiosztotta.
Közben sorrakerültem, feladtam a főnök leveleit, szőlőcukortól habzó szájjal... 

Címkék: munkában

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fiorentina 2008.10.21. 13:05:52

Fúúú nekem is vannak postás élményeim..:XD Igazából nem sok cigus láttam még csekket befizetni, de egyszer pont előttem állt egy család. Bankkártyával akartak fizetni kb 30ezer forint összegű csekket. Természetesen nem volt rajta fedezet. Aztán mondta neki a postásnő, h üsse be még 1szer a pin kódot, az meg így felelt: "há üsse mán be maga, 2435 a kódjaa" . Nem kis hangerővel. Az egész posta röhögött. Aztán mivel nem volt rajta fedezet, ordított a nő a férjének :" Gazsi háá kurvázni vótáá vagy mi, vót még rajta 120 ezer". Na még egy hatalmas nevetés. Utána elmentek hálistennek. Akkor jöttem rá, hogy az ázott cigánynál nincs rosszabb szag.

Fiorentina 2008.10.21. 13:06:35

Ja, azt elfelejtettem hozzátenni, h szakadt az eső.

Bazsiahegyről 2008.10.21. 13:11:10

hm ázott cigány szag... az égettet jobban szeretem :D

Fiorentina 2008.10.21. 13:14:01

:DDDDDDDDDD ehhehehehe

Bazsiahegyről 2008.10.21. 13:16:26

amúgy a rasszizmusnál csak a cigá... izé romákat utál... izé nem szeretem a legjobban :P

alliteracio · http://napipuszi.blog.hu 2008.10.22. 08:29:35

Micsoda ragyogóan megfestett életkép!
Öröm volt olvasni!
Eszembe jutott valami! Vajon habzószőlőcukros-kólás szájjal lehet bélyeget nyalni? Mennyivel ragadna jobban?
Bár ha belegondolok, ma már csak elvétve van "nyalós" bélyeg vagy boríték....
De a gyógyszerekkel gombfocizó bácsikák is nagyon ott vannak a szeren!! :)))))))))))))

Bazsiahegyről 2008.10.22. 08:40:12

sokkal jobban ragadna mert a kóla ragad magától is :D az ötlet nem rossz...
A gombfocizó bácsikák meg olynaok mint nagyfaterom
süti beállítások módosítása