Tüncike (ész) smink nélkül

 2008.10.29. 08:02

"Az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! délutáni kiadása szerette volna sugallni a nézőknek, hogy választhatják a varróklubot, a könyvtárlátogatást vagy a baráti sörözést is televíziózás helyett. Lilu vendége Zsidek Lázsló, az ízvadász néven ismert vállalkozó és Kiszel Tünde médiaszemély voltak. Az előbbi angolnát nyúzott a vidéki kábeltévéket idéző díszletek előtt, a hal fejét egy deszkára szögelve, az utóbbi ígéretet tett arra, hogy nemsokára bátran smink nélkül jelenik meg a képernyőn. A smink eltávolításának hosszú procedúrája alatt a műsorban Tóth Gabi szülei nyilatkoztak arról, hogy az argentin dzsungelben tartózkodó lányuk miért sír rendületlenül, és közben a hal lenyúzása is sikeresen befejeződött. Kiszel visszatérése után látható volt, a médiaszemély arcán halványabb volt a smink, de a teljes eltávolításra nem került sor. Képet nem áll módunkban közölni az esetről."

Ájájájájájáj! Rossz a sorrend! Kiszel Tündét kellett volna kiszögelni és megnyúzni a halról meg levenni a sminket! Pedig hányszor elmagyaráztam nekik... 
Jól nézünk ki... legközelebb meg majd egy zebrát lőnek le Győzike helyett... végülis mindkettő zebracsíkos, csak a zebrát könnyebb megérteni hogy mit akar mondani.
Az meg feleim hogy Tóth Gabi miért sír szerintem mindekinek nyilvánvaló kéne hogy legyen! Mert egy elfuserált EMO-s idióta. Annyi mód lenne egy esőerdőben hyog végetvessen az életének de semmi... Tényleg meddig tart ott találni egy 8 méteres anakondát aki azt se mondja fapapucs és megeszi őt? Vagy lefekszik egy fa tövébe és reggelre megették a hangyák... Esetleg keres egy erdei törzset akik örömmel feláldozzák őt Ketzalcoatle-nek. (Tudjátok hány emo-s kell egy villanykörte kicseréléséhez? Egy sem :P csak ülnek a sötétben és bőgnek XD) Így viszont csak egyik szeme sír a másik meg haj...
Na és most a megfejtés hogy Tüncke arcáról miért nem tűntették el a sminket teljesen: ez azért van mert Tüncike arca maga a smink. Ha levakarják teljesen nem lesz szája meg szeme, ami persze nem baj de még ijesztőbb lenne ha csak a szemöldökét pattogtatná felénk mint egy ostort...

Címkék: vélemény tv fájdalmas bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bogi24 · http://fridabogi.blog.hu/ 2008.10.29. 09:15:26

Hát basszus ,ti mikor keltek fel hogy ezt már meg is írtátok? Én is akartam róla írni de má' mindegy!
Szóval Tüncike smink nélkül.... És a Lilu ,hogy megállapította róla ,hogy jobban néz ki smink nélkül! ami tényleg igaz volt! Idősebb korban már egyre kevesebb sminket kel feltenni és büszkén viselni azt a pár szarkalábat! De sztem ő úgy van vele ,hogy már a sok is kevés!

Ez a Tóth Gabi meg egy hülye! Komomlyan annyira idegeít ,elvállal mindenféle szir-szart ,aztán meg kitartóan bőg,minden szaron.Komolyan megcsapnám,a pofája bezzeg nagy!

"Tudjátok hány emo-s kell egy villanykörte kicseréléséhez? Egy sem :P csak ülnek a sötétben és bőgnek XD"

Ez igen ez egy nagy igazság ,Tóth Gabi hajrá!

alliteracio · http://napipuszi.blog.hu 2008.10.29. 11:13:25

uramatyám, és én ezt -kivételesen- LÁTTAM IS! Ezt a műsor(naknevezettakármi)t!
Azt hittem, nem jól látok. De akkor is láttam. Annyira rossz volt, hogy az már szinte jóóóÓÓÓóóó!! :p
Önkínzás gyanánt ma este azt is megnézem, hogy a kis buzigyerek mit alakít a bátorságpróbán.
De, előbb ÉÉÉN szedem össze minden bátorságomat. A nézéshez. :(

mokuss 2008.10.29. 17:19:29

baszus ki az a barom aki képes tévétnézni
abbol csak a szenny ömlik ki de nagyon nagy sugárba jah és ki a faszom az a tot gabi?a kiszelt meg a lilut még csaak csak tudom de az a tot gabi az ki?

Doom 2008.10.29. 20:23:29

Nem lehet, hogy Kiszel művésznő a smik alatt Michael Jakson? Mindkettő bűn ronda, ebben pl. hasonlítanak. :- )
Na és mindkettőnek szeme fény a gyerek... Gyanús! :- )

Fiorentina 2008.10.30. 06:23:03

Már megint a jóó öreg kiszel (ha ezt látná, lehet, hogy be is perelne) tünde. Van vagy 60 éves, semmit nem csinált életében és mégis megél. Tóth Gabi meg egy rinyáló picsa, egyébként én is azt várom, hogy mikor vágja fel az ereit Gjon (ahogy balázsék nevezik gijon) szemüvegével a nagy bánatában.
süti beállítások módosítása