Női kaják

 2008.11.10. 12:35

Faszom a kajába mondhatnám stílszerűen, vagy csik simán agyonverhetném szívlapáttal aki ezeket kitalálta.

Hát egészen idáig csak ittas bulikon álmodoztunk a csokifaszról, és íme valaki ellopta az ötletünket. Maga a fallosz cukorból van, a szőrök rajta pedig kis csokigolyók.
Fogyazstása csak nyílt utcán rendezvényeken és egyáltalán emebrek közelében ajánlott, had lássák milyen ügyes vagy... Így felülről mondjuk kicsit emlékeztet Steiner Kristóf arcberendezésére, és egy koszos kerekű versenyautóra is.
 

 

 

 Mi lesz az ebéd anyuuuuuuuuuu?
Mi lenne kisifam, fasztészta,,,
Yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!

Ez gondolom a háziasszonyok kedvence akar lenni, amitől majd megszeretnek sütni főzni. A gyengébbek kedvéért közlöm hogy ettől maximum szexelni fognak többet, már akinek van kivel mert ugye aki WoW-ozik....
Egyébként ha fejjel lefelé fordítjuk akkor kb úgy náz ki mint egy vigyorgó szúnyog feje XD
Fogyasztás: csak akkor halotti torokon, valamint vénlányok vendégül látása esetén, esetleg ha a tanárnéni családlátogatóba jön...

JÓÉTVÁGYAT MINDENKINEK!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Ligeti 2008.11.10. 17:41:35

Oks. Megyek, hol laktok? :)
(kérdés, vénlány vagy tanárnéni)

Bazsiahegyről 2008.11.10. 18:01:33

Győrben lakunk :P ha megtalálsz akkor ügyes vagy :D
süti beállítások módosítása