Sok beteg írás napvilágott látott itt már, de mindig van hely egynek-egynek. Drága Szilárd baártunk lepett meg minket eggyel most, aminek köszönhetően a könnycsatornáim kiszáradtak. De hogy ne csak én szenvedjek, hanem mindenki más is ezért közhírré tétetem.

A Kis Kolbászos Túró Rudi 2.

az első rész (by: Dave) sajnos elveszett egy dobgitár bendőjében…

(Szar Alak Már Nem Kis Kolbászos Túró Rudi)

Tehát a mi kis Rudinkból Szar Alak lett, amit egyből le is húzott a szomszéd kisfiú a vécén és a Tápió-Bivalyhónaljai Kommunista Vécéöblítő-Szolgáltató szennyvíztelepén kötött ki egy bolyhos penicillintenyészet mellett, aki így szólt hozzá:

  • Szarkalábas, vécézúgásmentes jó reggelt! Te lennél a Szar Alak Már Nem Kolbászos Túró Rudi?

  • Igen, én.

  • Itt mindenki terád vár. Úgy tudjuk, hogy jól tudsz focizni, és szeretnénk rendezni a tiszteletedre egy focimeccset.

  • És kik játszanának?

  • A te csapatod lenne a WC FC, az ellenfél pedig az Ól Szar válogatott, aminek soraiban ott lapul a híres nevezetes Büdös Gané, Tehén Lepény, Ló Citrom, alias Limo Nádé, ezen kívül Ökör Nyál és Disznó Szél is helyet kapott a csapatban.

  • És az enyém csapatomban kik lesznek?

  • Tyú Xar, a Fos testvérek Kacsa Fos, Liba Fos, valamint Kutya Gumi, Macska Trutyi és a híres nevezetes Szilárd Fázis.

Így beszélgettek egymással sok-sokáig, és a penicillintenyészet teljesen elszédítette Rudit. Tulajdonképpen összeesküvés folyt ellene. Szarrá akarták rugdalni, de ez nem sikerült nekik, mert eleve az volt, ezért felrúgták és belezúgott a Nagy Dunába.

A Nagy Dunába Zúgott Szar Alak Már Nem Kis Kolbászos Túró Rudi története már egy másik mese.

Tanulság: Mindenütt jó, de még mennyire!

Jó éjszakát gyerekek!

 

Ui.: Erről a meséről jut eszembe egy régi irodalom dolgozatom, amelyben emígy írtam József Attiláról: Kiskorában mindig szeretethiányban szenvedett, mivel apja elhagyta a családot, édesanyja menhelyre adta, majd betegségében meghalt.

 

Ha eddig eljutottál és még ezt is el tudod olvasni őszinte elismerésem. Eddig csodálkoztatok, hogy keresztre akarjuk feszíteni??? És most? Na ugye hogy csak jót teszünk vele. Hát Szili készítsd a hab tested mert már kész a keresz sőt szög is van de jo tompa...

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fiorentina 2008.11.11. 17:45:14

Ez meg mi ez?!?! XDDDDDDDd Van képzelőereje az biztos :XDDDD Egyik haverom ilyen. Ő is beszél annyi baromságot, kb ilyeneket, fél perc alatt úgy le tud fárasztani, mintha három napja dolgoznék egyfolytában.... :XDD

Bluesrocker · http://izsi.freeblog.hu 2008.11.11. 18:09:31

Az alapötlet nem az enyém, és nagyon sajnálom az első részt, hogy elveszett...:P

Bazsiahegyről 2008.11.11. 19:45:16

mi ezt azért annyira nem bánjuk :P
süti beállítások módosítása