Nem mindegy honnan jön???

 2008.11.11. 13:58

Jól megérdemelt ebédem csócsálása közben olvasgattam, mert olvasni jó. A velvet.hu-n belefutottam egy cikkbe, ami arról ad hírt, hogy két jónevű sztriptíztáncosnő fotózásukból befolyó összegének egy részét felajánlják egy kutyamenhelynek. Ez egy szép és nemes gesztus nincs is vele baj, de azért sejtitek ha ennyiről lenne szó nem nagyon írnánk róla. Történt ugyanis, hogy a menhely vezetője elküldte a művésznőket a bús picsába (és még szolid és nőiesen fogalmaztam)
Ez aztán szép! Így segíts bárkinek is... Jó ha nem tetszik amiből a pánz származik nem kell nagy dobra verni és el lehet kulturáltan is utasítani. No de a kultúrát nem adják csak úgy, nem dobálják az utcán és nem is lehet csak úgy elkapni mint az influenzát. Ha így lenne akkor nem lenne miről írni.
Ez olyan kb mint amikor az állatvédők locsolják festékkel a bundás néniket. Kérdem én, hogy a jól megtermett motorosokat/rockereket akik bördzsekiben, börgatyában járnak kelnek azokat miért nem? Jah hogy azok visszaütnek! Az hagyján de a szart is kitalicskáznák belőlük.
Most már azért bánja a néni is, mivel ez kitudódott, először mindent tagadt, majd csak a trágárságot. Hát szépen állunk. Hogyisvanez???
Nem kell egyet érteni azzal, hogy a megszerzett pénz milyen formában lett megteremtve. Nem az a lényeg hogy honnan jött hanem, hogy hogyan használjuk fel.
Teccikéteni???

Címkék: vélemény napi mocsok bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fiorentina 2008.11.11. 14:22:12

Ez de szar bazz...... Ennyi hülye embert egy rakáson... Máskor meg panaszkodnak, hogy nincs pénz stb....Ilyenkor meg nem fogadják el.

suluj · http://agyhugyko.blog.hu/ 2008.11.11. 14:25:15

ennyi meg egy bambi :-)
nagy nyaklevest nekik :-)))

mokuss 2008.11.11. 17:13:25

mien hülyék mán bakker én nem csak a pézt fogadtam volna el szivesen(nem elivás szempontjából) hanem egy fotosorozatot is a hölgyekröl :) bár gondolom nem 15 évesek voltak :P

Doom 2008.11.12. 00:09:31

Ezek hülék vazz... Azt hiszem jelen esetben nem a két "művésznő", hanem a menhely vezetője érdemli meg a csökkentértelmű utcándolgozó jelzőt.

Doom 2008.11.12. 00:10:28

Mokuss: Hány éves is vagy? :-D
süti beállítások módosítása