Ez tetszik!

 2008.11.21. 01:00

Én bírom a japánokat, régen is tiszteltem a múltjukat, a hagyományaikat, a szorgalmukat és amióta elolvastam a Jappán című könyvet, mint embereket is kifejezetten megkedveltem őket.

 

Ma azonban jót vigyorogtam a következő Index híren:

 

Nem akar elmenni Mexikóváros repteréről egy japán turista

Nohara Hirosi japán takarító öthavi béréből repjegyeket vásárolt, hogy felkutassa Brazíliába szökött mennyasszonyát. Mexikóvárosban elveszett az útlevele, így a reptéren ragadt. Iratait időközben pótolták, de ő megszerette a repteret, ahol biztonságban érzi magát.

 

Ez a kis történet egyszerre nagyon tipikus és nagyon nem az.

 

Tipikus mert:

- Csak egy japán csókáról tudom elképzelni, hogy miután lepattan a csaja, képes öt hónapig spórolni azért, hogy után menjen, ahelyett, hogy jól berúgna párszor és elmenne kurvázni negyedannyi pénzért.

- Amióta ott él a reptéren mindenkivel barátságos, kedves és még spanyolul is megtanult ezt-azt, azaz megfelel a kicsi, sárga, udvarias, szorgalmas sztereotípiának.

 

Atipikus mert:

- Te el tudtok képzelni egy lázadó japán melóst??? Olyat, aki tesz a szabályokra és beint a saját követségének?

- Normális esetben egy japánnak menekülnie kellene a tipikus spanyol jellegű helyektől, annyira nem fér össze a két kultúra, hogy már nem is ütik egymást, hanem egyenesen háborúban állnak!

- Ráadásul a mi japcsi lázadónk a jelek szerint kezd asszimilálódni a helyhez, állítólag leszokott a fürdésről is.

 

Szóval véleményem szerint itt egy igazi átalakulással állunk szemben, azaz követhetjük, hogy hogyan lesz az egyszerű 40 éves takarítóból néhány nap alatt őrült punk… Én drukkolok neki! Le a takarítással, éljen a szabadság! HAJRÁ HIROSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Címkék: poén pihent jópofaság bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fiorentina 2008.11.21. 06:17:49

:XDDDDDDD Erről a Terminál c. film jut az eszembe, bár nem egészen egyezik a sztori, de Tom Hanks is ottragadt a reptéren. De a Japánok tiszta elvetemültek bazz :D

Fiorentina 2008.11.21. 07:36:20

Már Doom is társszerző? :DD Örülök neki :))))!!!! Most vettem csak észre. Nem vok két napig és lemaradok mindenről :)))!

alliteracio · http://napipuszi.blog.hu 2008.11.21. 15:34:25

Nekem is az a film ugrott be!
Csaképpen az FILM, ez meg itten az elképesztő VALÓSÁG!!
hö :)

Doom · http://agyhugyko.blog.hu 2008.11.22. 03:06:30

Szia Fiorentina!

Köszönöm! Kedves vagy! :-)))
Már kezdtem aggódni, hogy hová lettél! Öülök, hogy újra itt! :-D


Doom

süti beállítások módosítása