Éjszakai lapszemle…

 2008.11.23. 00:24

Öngyilkos lett a szegedi pedofil

 

Péntekre virradó éjjel felakasztotta magát a pedofíliával gyanúsított férfi. Az 54 éves pék 12-14 éves gyermekeket fotózott le és készített róluk felvételeket pénzért cserébe.

 

Nagyon helyes te kretén, a kutya sem fog megsiratni… Azt hiszen ennek az állatnak hosszú évek óta ez volt az első és egyetlen helyes döntése.

A történetben nem is ez a momentum, ami szerintem érdekes. Inkább az, hogy a pasi miután beismerő vallomást tett, úgymond házi őrizetbe helyezték, ami a jelek szerint annyira komoly volt, hogy simán elballagott otthonról a város szélére és keresett egy megfelelő fát… Mondom ez jó döntés volt, de mi lett volna, ha inkább a beteges hajlamai törnek rá újfent? Vagy mondjuk meglép és máshol tovább folytatja az ő kis játékait? Az ilyet miért nem lehet valami zárt intézetbe helyezni?

Én speciel fenntartanék egy nagyon speciális zárkát a hasonszőrűeknek, mondjuk négy trollméretű, homokos életfogytra ítélttel, a szemet-szemért nem feltétlenül hülyeség. Szerintem...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

R4T3N · http://raten.blog.hu/ 2008.11.23. 00:49:48

kő kemény sittet az ilyennek ahol visszasírja azt amikor még Ő volt a gyerek...nem külön intézetet... bebaszni a legkanosabb kigyúrt buzi mellé közösbe, aztán virulhat a pofája, ott úgyis szeretik a pedofilokat...

Bluesrocker · http://izsi.freeblog.hu 2008.11.23. 10:35:26

Én arra lennék kiváncsi, hogy egy ilyen eset után hány rendőr viszi haza a képek másolatát:P
süti beállítások módosítása