Nyílméreg(ügyfél)béka

 2008.11.27. 14:01

Épp a déli sétámból tértem vissza. Belépek az ügyfélfogadó részleghez és megcsap egy buké... Ebből nem csinálok problémát, máskor is volt már ilyen. Hm... bajó azért ilyen még nem. Ott áll egy jókiállású 180 magas úriember, szakálla mint Rumcájsznak, nadrágja mint egy utolsó punknak. Szaga mint a döglött macskának amit 7-en meggyaláztak aztán még át is ment rajta az úthenger és a tetejébe még lefosta a gólya. Na mondom ennek a fele sem tréfa, írom a levelet az indiánoknak hogy jöhetnek ide nyilat mérgezni vele, meg szólok a görénynek hogy ne könyörögjön a buszsofőrnek a receptért szájszag terén, izzítsa magát és rohanjon ide gőzerővel.
El nem hinnétek hogy milyen emberek tévednek ide. Valamelyik nap bejön egy nő, természetesen nem a kisebbségek képviseletében, akkora hassal hogy elfér rajta egy sörösrekesz, és lehet vagy 17-18 éves. Mondja hogy: "há siessenek mer szülök..." na mondom fasza... a köldökzsinórt ne mi vágjuk el? 
Kíváncsi lennék hogy ezek az "emberek" honnan a jó égből másztak elő? Besütött a nap a barlangba aztán rájöttek hogy hoppá jönni kell segélyért, mert elfogyott a pincsikutya amit tegnap loptunk. Finom volt meg minden csak kicsit szőrös... Ja hogy akkor lehet hogy nem is bajszos az asszony csak a szájára ragadt egy csomó :P Múltkor is azt hittem hogy a Yeti jött be, aztán kiderült hogy csak Jabba (egy kolléga, aki nincs képben az olvasson vissza volt az október györgyi gyásznapig :P) az egy szőrmebundában ami tuti igazi mivel párducmintás. Szegénynek nagyobb a bajsza mint nekem pedig mostanában nem sűrűn borotválkozok...

Címkék: idióták fájdalmas agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fiorentina 2008.11.27. 14:07:55

Ne is mondd. Én nem tudom, h mi van itt gyöngyösön, de ezek a tetvek ebben a hónapban 4szer kaptak segélyt....... de mire fel????
süti beállítások módosítása