Ádok Zoli és Putyin

 2009.05.11. 13:37

"A moszkvai Eurovíziós Dalversenyen hazánkat képviselő Ádok Zoltán egyik próbájára betoppant Vlagyimir Putyin - írta a Bors [1]. „A színpadhoz jött, és megkérdezte: hogy tetszik Moszkva?" – mesélte az énekes, aki a hírek szerint rávágta, hogy gyönyörű. A minden várakozást felülmúló párbeszéd óta állítólag Ádok képtelen magához térni."

Na ez aztán már valami... Ezt mind megkérdezte tőle a nagy ember? Mondjuk mert volna mást mondani mint hogy gyönyörű, ott helyben jön Vaszilij meg Szerjózsa és beindul a gázrózsa. Vagy odaállítják a falhoz hogy számolja meg a téglákat aztán a háta mögött valaki rányom a rakétu gombra. És utána még jól meg is erőszakolják.
Amúgy párszor engem is meglegyintett a hírnév szele, láttam George W. Bush-t a tv-ben. Sőt Korda Gyurit is a szigeten.
Szerintem egyértelmű mit érdemel a cikk elkövetője :P faszkorbács/análintrúder/szívlapát. Kukit neki a szemhéja alá...
 

Címkék: bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Minusz 2009.05.11. 15:48:55

az "írta bors" részél már értelmetlen továbbolvasni:Dkb annyi igazat ír mint amennyi igazat Gyurcsán mondott:Dcsak az a baj hogy sok ember azt hiszi ha már ekkora példányszámban van nyomtatva valami akkor igaz amit írnak.ez igaz szinte az egész médiára.

jah,nekem meg osztálytársam barátnőjének sulijába jár Orbán Viki fia:D:P.És akkor mi a f@sz van ha beszélt Putyinnal?ő több mint egy ember,vagy mi?ráadásul még annyit sem ér mert csak politikusXD

a cikk írójának meg kevés a szívlapát:Dide már pump action sörétes kell vagy benzinmotoros láncfűrész:D

Bazsiahegyről 2009.05.11. 17:38:26

ja... láncfűrész műfasszal a végén
süti beállítások módosítása