"Nyolc hónap után véget ért Viva Ben és Kovácsovics Fruzsina kapcsolata, amit ők egyértelműen "nem tini fellángolásnak [1]" minősítettek a szerelem beköszöntekor. A Blikk [2] úgy tudja, a Viva műsorvezetője a napokban vallotta be barátainak, hogy szakítottak az énekesnővel, ám az okot nem árulta el. A lap természetesen igyekezett elérni mindkét érintettet, de állítólag még a barátaiknak sem veszik fel a telefont. Kovácsovics Fruzsina és Viva Ben négy hónappal ezelőtt össze is költöztek, és olyan pletykák is szárnyra kaptak, miszerint az énekesnő állapotos, ám ezt a hírt később cáfolták"

Na tegye fel a kezét gyorsan aki tudja kik ezek a szerencsétlenek. Jó és most az tegye fel a kezét akit ez érdekel.
Remek akkor 0. Ki a faszt érdekelnek ezek a hírek? Legközelebb majd azt írják hogy Kucsera pöcsén nőtt egy pattanás... Istenem a mennyben adj a kezembe valami fegyvert amivel töemget oszlathatok és nem az énekhangom.
Van nekem egy vízióm hogy sorra szűnik meg a Blikk, a Story, a Bors a Napi Ász, mert nincs miről írni. Még ennyi sem, mert igazából most sincs miről írni és így ki kell találni valamit. Szóval tömören: LÓFASZ A SEGGETEKBE! A két szreplő akikről továbbra sem tudok kik holnapra meg úgyis mással dugnak...
 

Címkék: bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Izsi · http://bolhatojas.blog.hu 2009.05.20. 21:33:01

A Fruzsi egy lámpalázas énekescsaj, amúgy jó bőr, a másik passz.
süti beállítások módosítása