Nem sikerült a szopásrekord

 2009.05.23. 08:18

"Egy kicsit túlvállalta magát Blonde Cora ( született Carolin Berger ), a német pornóipar egyik üdvöskéje. A kezdő pornószínésznő 100 férfit szándékozott orálisan kielégíteni egy hamburgi pornómoziban - és ezzel rekordot dönteni -, de lelkesedésének végül kórház lett a vége. Cora kisasszony ugyanis a 75. szopás után összeesett és eszméletét vesztette, rohammentő szállította el a helyszínről."

Hát szegényt majdnem halálra szopatták. Mondjuk azt hiszem ha ő jönne a farkam közelébe, énis elájulnék.
Ezek a németek amúgy nem egy válogatós fajta. Ha a nő a mellükre szart volna azt is élvezik... Jaa komm són Hanszi und esszen vír ályne klályne sájsze. Fő az egészséges étkezés.
És gondoljatok bele, a németek adtak már pár híres pornóst a világnak pl.: Hans Wéber, aki mután abbahagyta a szado-mazo pornót beállt sötét lovagnak.
 

UPDATE: Énis rávernék az arcára! SZÍVLAPÁTTAL

Címkék: bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dd 2009.05.23. 18:02:26

Szegény maradék 25 pasi...XD
süti beállítások módosítása