Havas henrik nem élvez semmit

 2009.06.08. 15:02

""Idén leszek hatvanéves. Azt hittem, hogy most már csak ülök a seggemen és nézek magam elé, ehhez képest semmire nincs időm." - mondta a Velvetnek Havas Henrik, aki egy egyszerű, buta lánynak nevezi Molnár Anikót, gyilkosokat tanít és megállapítja, hogy szar lehet melegnek lenni. Havas egyébként már nem élvezi a feladatait, kivéve a rádiózást, mert az a szenvedélye lett."

Hát akkor majd mink megmutassuk hogy igenis van amit lehte élvezni a rádiózáson kívül. Az pl szerintem tök élvezetes amikor egy terhes leprás koreai kurva análintrúderezi a tanár urat egy tál avas yetitakonyban, miközben a hét törpe olajoshallal és langyos virslivel dobálja.
Molnár Anikó tényleg buta lány, nem akarom én megsérteni a éket meg az emelőt hgoy hozzájuk hasonlítsam... szóval inkább kuss.
A tanár úr meg jobb ha vigyázz mit mond a gyilkosoknak... egy rossz szó aztán már nem is úr. Utána meg már csak osztódással szaporodhat mint a könyvei.
Az meg hogy szar lehet búzának lenni.. hát ja... végülis ki élvezi hogy férfilétére belülről maszírozzák az ánuszát. Egyébként Havas úrból is mintha kicsit folyna a homok... :P
Najó bevallom csak azért ostorozom ennyire mert nem tűröm akonkurenciát :P Itt csak mi szidhatjuk a cölöböket mert ez a mi reszortunk és ezért élünk. Meg a szexért és a sörért. De főleg a szexért. Élő, kétmellű nővel aki nem szarik a mellkasunkra.
 

Címkék: bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása