IWIW

 2009.07.14. 14:04

Hát most jöjjön egy újabb anyázó szösszenet, de nem konkrétan az IWIW-ről hanem a kedves felhasználókról.
Szóval először is jöjjenek a körlevelesek:
Elsőszámú szabályuk hogy nem kérnek körlevelet de ők az elsők akik lelkesen továbbítják azt a mocskot abban a pillanatban amint megkapják. Mer ugye jólelkűek és meg akarják gyógyítani szegény rákos kisgyereket, akarnak ingyen Iphonet, meg a jó ég tudja még mit nem. Nekem mondjuk hál istennek nem küldenek ilyen szarokat, mondjuk más sem ír levelet :P nem mintha hiányozna...
Második számú szabály az idézet... Legyen hosszú és nyakatekert, semmit ne tudj meg belőle arról aki kitette, lányoknál lehetőled Coelho, fiúknál meg random bünti.
Ha ezt letudtuk akkor jöhet hogy a kisállatoknál beállítjuk a barátokat, illetve testvéreket, mert ez biza nagy poén. Én is nevetek rajta, ha ha ha. És még mindig nevetek!
Leglényegesebb szabály a fényképek! Ha valaki a barátjával/barátnőjéval van akkor persze csak annyit ír ki hogy "vele" aztán találd ki kivel. Szabad a gazda, de bevallom senkit nem érdekel :P Aztán kell pár partyfotó hgoy mekkora arcok vagyunk, igaz ezek mehetnének akár a puruttyára is annyira gázosak (na most kérünk tőlük egy kis támogatást a reklámért cserébe)

Ami külön szabály az az üzenőfal telekúrása olyan dolgokkal ami szigorúan csak 2-3 emberre tartozik nem pedig 3-400-ra.
Ezeknek a szocilisan törött IWIW "használó" embereknek üzenem hogy nem vagyunk rátok kíváncsiak. De komolyan... Menjetek pszihológushoz, vagy írjatok a felvilágosító rovatunkba kérdéseket és akkor válaszolunk.
 

Ja igen :P és mi is rajtavagyunk iwiw-en :D jelöljetek XD

Címkék: vélemény ajánló idióták fájdalmas agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wesborland 2009.07.14. 18:28:52

...és ezt a pár gondolatot mindenki küldje tovább legalább negyvenkettő ismerősének, hogy szegény Bodri akinek béka nőtt a hasában megmeneküljön az altatástól... Ha nem küldöd tovább, kontrollálhatatlanná válik a székleted! Ez komoly! Én is iPhone-t nyertem vele!

Bazsiahegyről 2009.07.14. 22:17:13

:D de fontos hogy az a 42 ismerős vissza is küldje neked is mert akkor ők gondolnak rád :P
süti beállítások módosítása