Meseautó

 2009.09.23. 14:00

Ahoj!

Mivel a szavazás még nem zárult le, ezért gondoltam írok egy post-ot.

Mozgok néhány autós oldalon, ezért érdekes autókat is talál az ember. Van pl. az a blog, ahol a szegényes átalakításokat lehet látni. nem semmi. de ez egy nagyobb gyűjtő oldal. a neve carstyling. a full extrás 800+ lóerős dodge viper-től kezdve egészen a krómcsíkos kispolákig minden van. de van egy kedvencem. Ő!

Már amikor először megláttam szemembebaszott az a TRD matrica, ami elég gáz egy suzukin (Toyota Racing Development), mert kb annyira illik oda mint a hónaljalábaszós táskába a hamburger. (A képre kattintva láthatjátok az adatlapját) Nincs baj a suzukival, mert évekig apámét hajtottam én is, de ez kiborít. Ha már megnéztük kívülről, lássuk a csodát bentről is. Ízlésesen elhelyezett króm betűk jelzik, hogy ez bizony nem egy széria autó. A lábteret alu(hatású) szőnyegek teszi racsingossá. Hogy éjjel is vakítson, beszerelt kedves barátunk kb 4kW-nyi neont is, természetesen pirosat. Kíváncsi lennék, hogy mikor barátunk elhalad egy tanya mellett ahol mari néni meg bélabá nyugodtan sziesztázik, mi futhat át az öregek agyán?! Ez most valami vagy megy valahová...

Remélem tetszett a kis szösszenet, várom a hozzászólásokat! Uff!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Penya666 2009.09.23. 15:31:56

Aztakurva micsoda szardarab!

wesborland 2009.09.25. 17:36:09

Imádom a tuningolt autókat 155-ös gumikkal :D
süti beállítások módosítása