Én vagyok a...

 2010.05.28. 19:58

Helloszia meg csokifasz mindenkinek!

Én lennék az új szerkesztő, aki próbál majd megfelelni a ti elvárásaitoknak. Remélem, hogy sikerrel. Hogy mit várhattok majd tőlem? Leginkább sok olyan dolgot, ami kiakaszt, csokifasz ajánlgatására és szívlapáthasználatra kényszerít.

Viszont első posztom mégis szomorú hírrel kell kezdenem. Gondolom sokan hallottátok már, hogy május 24-én elhunyt Paul Gray a Slipknot zenekar basszusgitárosa. Ami azért is szörnyű, mert nem rég hunyt el Ronnie James Dio is. Mindkét eset szomorúsággal tölt el, ugyanis két igazi tehetséget veszítettünk el. Nem tudom, hogy miért csak a rock legendák hullanak, még olvasni is szörnyű róla. Sokkal szivesebben olvasnék Győzike, Tüncike, Tóth Gabi vagy Benkő haláláról. Legalább lenne valami ami feldobná a napomat.

 

 

Címkék: videó gyászhír

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása