Onlyfans pornó betiltás

 2021.08.23. 11:53

Jaaaajjajajajajajajajajaja jaaaaajjjajajajajajajaja. Kétségbeestem bocsánat. Októbertől nem lehet nyíltan pornó tartalmat feltölteni az Onlyfans-ra, még ha a lezárások alatt erről is vált híressé a felület. Egyfajta előfozetéses modellel dolgoztak... Ezzel biztosítva megélhetést a felnőttfilmes ipart elkerülni vágyó, khm... Művészeknek. Innentől kezdve majd lesznek főzőműsorok. Azt mondjuk szerintem még a színészek/színésznők sem találták ki, hogy álljanak át a másik műfajra. Pucér főzés? Csak annak a jegyében hogy az átállás ne okozzon lelki törést, lesz mondjuk lúdláb torta sütés, amit ha elkészül, kegyetlenül meg...kóstolnak. Vagy a hozzávalók osztályozása: uborkák lukakon méret szerint áttolva. Esetleg látok még abban fantáziát hogy szomeliét képezzünk egyes színésznőkből. Csak most a bort kell rázni a kis pohárba(n).

Komolyra fordítva a szót, nem fair hogy valakik így veszítik el a megélhetésüket. Kár tagadni, pornót mindenki néz. Még az is aki nem. Innentől kezdve sajnos vagy visszatérnek az iparba, ahol újra kihasználják majd őket és a fura emberek örömére mondjuk a bemindenezett lányokat törpe alpakákkal köpetik le miután egy szomorú bohóc aki sheriffnek van öltözve... Mindegy is. Nem nézek ilyesmit. Félek az alpakáktól. De most komolyan mi lesz a következő? A pornhubon megy a silány párbeszéd és nem szex lesz a vége hanem Monopolyzás? Vagy a Redtube, innentől NotsoRedtube lesz? 

Csalódtam a világban az a helyzet. Muszáj lesz sima pornotube-ot nézni. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása