A nagy Ő terhes

 2009.05.21. 17:05

"Az egykori Nagy Ő állítólag terhes, de erről nem hajlandó beszélni. Azt azonban elmondta, van egy új kapcsolata és tényleg a lubickolási technikájáért fizettek neki Dubaiban kétmillió forintot."

Hát ja ő is terhes... agyilag. Nem értem ki az aki még rá tud nézni okádás nélkül. Annyit látni a nőből hogy szó szerint nagy Ő. Kissé tagbaszakadt mint Fekete Laci de Laci bátáym felülmúlja őt agyilag.
Nem kertelek tovább ez a nő egy genetikai selejt, jöhetnek a kövek is de én meg nem dugnám. Még csak bottal sem piszkálnám meg. A nagy mell az csak egy dolog... a 200 kilós filippínó kissrácnak is nagy mellei vannak. Mondjuk ő nem is akar ezzel bekerülni a story-ba.
A terhessége meg... vajh miért nem akar erről beszélni? Talán mert nincs is gyerek, csak az UFO-k ültettek be valamit. Na meg a lubickolási technikájáért kap 2 misit ja :P Akkor egye fene megyek énis lubickolni, de ha valaki kiveri rám az halott ember...
 

Címkék: bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása